onsdag 2 juni 2010

Det närmar sig.......

Midsommarpaddling 2010 Gbg Södra Skärgård

Efter 5 genomförda midsomrar får man väl nog säga att det är en tradition....
...och nu är det dags igen! Midsommar 2010 firas så klart på/i/vid vattnet i Göteborgs Södra Skärgård. Som vanligt en närbelägen ö (exakt plats meddelas de som anmält sig) där det finns gott om tältplatser och möjlighet att grilla. (vi har lokaliserat en ny vik sen sist!!) Räkna med ca 45 min paddling vid plattvatten.

Blir säkert så att ett gäng åker ut torsdag, ett annat gäng fredag, några andra kommer och åker lite då och då, några hyr kajak och några kommer inresande från Finspång, Växjö eller Uppsala. Vi syr ihop det med tider när vi kommer närmre.

Aldrig nån som känner alla, ofta flertalet nya trevliga bekantskaper, en och annan kulinarisk innovativ idé och garanterat många minnen att skratta åt länge efter.

Som vanligt ingen ledarledd utflykt utan var och en ansvarar för sin egen säkerhet och lever upp till ansvar och gott omdöme.

Allt eftersom intresseanmälningar kommer in ordnar jag en lista på vad som tas med till grillknytisen. Exakt plats och tid kommuniceras till dem som mailar intresse.

Basinfo:Utfärd torsdag kl 18 för den som vill åka ut i grupp. (blir säkert en trupp fredag fm också)
Sillunch fredag ca 13:30 alla tar med det de vill ha själva
Grillknytkalas fredag kväll när vi är hungriga...., alla tar med "köttet/fisken/korven" de vill grilla själva och knyter till tillbehör/godis/bröd/sallad/potatis/ost/grönsaker/kex osv för upp till 50 kr
Hemfärd när du vill.

Väl mött!

Ser fram emot Linder-tårta, Andreas bål och tarpbyggar-brainstormingens årsmöte!
/Lilla Blå


PS minnen från 2008: http://lilla-bla.blogspot.com/2008/08/midsommar-2008.html
minnen från 2007: http://lilla-bla.blogspot.com/2007/06/ljusnar-det-inte-lite-dr-borta-eller.html

Inga kommentarer: